About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

31 Mart 2010 Çarşamba

RENKLİ MUTFAĞIM



Dekorasyonda rengi seviyorum.Türk insanı nedense renkten kaçıyor.Takip ettiğim yabancı dekorasyon dergilerinde renkli mutfaklar görürdüm ve ben de istiyorum derdim,neyse cesaret ettim ve yaptırdım.Tasarımı tamamen bana ait ,uygulamayı marangoz Beşir usta yaptı.Çevrem önce çok yadırgadı ama şimdi evimin renkli ve değişik tarzını gördükçe onlar da evlerinde ufak tefek renklendirmeler yapıyor.

2 yorum:

  1. Fikirlerinize katiliyorum, Turk insani pek renk konusunda cesaret edemiyorlar ama kisisel fikrim insanlarin mutlu olacaklari renkleri her mekanda kullanmalari...Civil civil huzur verici, harika mekanlar yaratmak elimizde, sizde ne guzel yapmissiniz yesil cok guzel duruyor ahsapta...Bende kendim cizip bir marangoza yaptirmayi severim bazi seyleri, dolaplari sandalyeleri bile boyarim. Cok fazla karisik bir renk kombinasyonu yerine birkac uyumlu renk yada tek renk ve tonlari evde gayet hos bir hava yaratir...Yapilacak tek sey sevdigimiz renkleri evimizde denemek. Umarim artik insanlar renklerin ustumuzde biraktiklari potizif enerjiyi daha fazla anlarlar ve evlerini civil civil doserler...

    YanıtlaSil
  2. Çook beğendim.Çook farklı ve öznel olmuş.Gerçekten ben o kadar çook sıkılıyorumki artık mutfaklarda hep kahve-bej renginden.Ama maalesef bizim evde öyle.Hiç kullanılmamış dolapları söktürmek de akıl karı değildi,mecburen kullanıyoruz.

    YanıtlaSil