About Me

Fotoğrafım
İzmir, Türkiye
Yasemin kokulu bahçenin kedileri ve günlük halleri hakkında... ♥ The cats of a jasmine scented garden and its daily snaps. Les chats de jasmin parfumé jardin et ses clichés quotidiens .

14 Mart 2011 Pazartesi

1.YAŞIM KUTLU OLSUN !


   Bu gün benim çok sevdiğim bloğumun 1.yaş günü.''Acaba ben de bir blog hazırlasam mı,yazdıklarımı okuyan olur mu ?'' diye kendi kendime sorduğum günlerin ve  ''denemeden bilemezsin''diyerek ilk postumu yayınladığım 14 mart 2010 'un üzerinden koca bir yıl geçti.
   Bu blog sayesinde   sizlerden ne çok beslendim,ne çok şey öğrendim bilemezsiniz.  Yalnız ürettiklerimizi değil dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşırken farkına varmadan kocaman bir aile olduk.Kayıplarınız kayıplarım oldu.Hasta olanlara ''geçmiş olsun ''derken ,evlenenlere ''bir yastıkta kocayın !''ev alanlara ''güle güle oturun ''derken çok içtendim fakat bir gün oldu dostluğumuzu paylaşımlarımızı bize çok gördüler ,bloglarımızı engellediler.Yılmadık ,herkes birbirine yardımcı oldu koskoca boşlukta kaybolmadık.
   Sevgili dostlarım,benim için hepiniz çok değerlisiniz,hepinizi her gün mutlaka ziyaret etmeye çelıştım,bazen iki satır yorum bırakamadığım oldu ama acı kahvenizi çok içtim.Hepinize beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum ama ilk günden itibaren beni yalnız bırakmayan sevgili   Atölye Kedi, Sevgili Chilek ve uzaklardaki,Amsterdamdaki dostum sevgili Alaçatı 'ya  -izninizle -bana benim kadar inandıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.
   Çok sevdiğim evim ve kuyruklu dostlarım ziyaretinizle şenlendi.Sizlere çok alıştık umarım bizi hiç yalnız bırakmazsınız.
   Sevgiler yüreğim dolusu...
Posted by Picasa

14 yorum:

  1. nice yıllar diliyorum...

    YanıtlaSil
  2. mutlu yaşlar olsun Nilgün ablacım, daha niicee zamanlar beraber olalım. sevgilerr

    YanıtlaSil
  3. Ne de güzel yazmışsınız... Umarım daha nice nice yıllar burada beraberliğimiz devam der..
    Ben daha yeni başlamışken ve tam da heves içindeyken bu yasakla moralim çok bozuldu. Umarım bende ileride yıl dönümlerimi sizlerle paylaşabilirim.
    Bloguma yaptığınız güzel yorumlar için de tekrar tekrar çook teşekkür ederim İnanılmaz cesaretlendiri:)

    YanıtlaSil
  4. Ruşen hanımcığım teşekkürler,birlikte inşallah !
    Birdy'm güzel kardeşim,teşekkürler.Amin !

    YanıtlaSil
  5. nice yıllarr.hep burda oluruz ve paylaşmaya devam ederizz

    YanıtlaSil
  6. nice güzel yaşlara ve paylaşımlara.
    yazmaya devam !

    http://neseligunlerblog.wordpress.com/
    http://neseli-gunler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Yeni yasiniz Kutlu Olsun!..sizin ilk izleyiciniz olmak, guler yuzunuz, sempatik ve huzurlu yasantiniz, hayvanseverliginiz, insanlarla iletisiminiz, mesleginiz, anneliginiz, el isleriniz, bahce sevginiz..bunlari zamanla izledikce ne kadar isabetli bir karar verip sizi tesadufen kesfetmis olmak ve izleyiciniz olmam, sizinde benim bloguma ve yazdiklarima vermis oldugunuz deger beni herzaman mutlu etti.Umarim daha cok uzun yillar bizlerle guzellikleri paylasmaya devam edersiniz. Her ne kadar uzaklarda da olsak kalplerimiz ayni yonde atiyor. Kucak dolusu sevgiler, opucukler..

    YanıtlaSil
  8. Kutlu olsun. Nice senelere:))

    YanıtlaSil
  9. daha çok seneler birlikte kutlarız iş. nice güzel paylaşımlara sevgiler canım

    YanıtlaSil
  10. coletteciğim,
    hep birlikte nice yıllara diyor,
    1.yıldönümünü kutluyorum:)

    YanıtlaSil
  11. bloğunun yaşı kutlu olsun ımarım blogspot bir an önce açılırda rahat ederiz.

    YanıtlaSil
  12. Hayatımda oluşuna vesile bu girişiminin yıldönümünü kutluyorum sevgili Colette.
    Nice yıllara.

    YanıtlaSil
  13. Sevgili dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Dünyaya bakışı ve duruşu benzer insanlarla karşılaşmak her insana nasip olmuyor,bu anlamda iyi ki sizlerle beni karşılaştıran bu bloğu açtım ve iyi ki sizleri tanıdım.

    YanıtlaSil
  14. Canım ablam ben nasıl kaçırmışım :( Kutlu olsun 1. yaşı blogunun. İyi ki tanıdım seni iyi ki varsın. Uzun yıllar güzel paylaşımlarını okumak dileğiyle :)

    YanıtlaSil